Mammas bärpaj

Hola! 
 
Här kommer recept på en riktigt god glutenfri bärpaj! Och du väljer själv bären! Jag hade i en 15-20cm pajform.
 
 MAMMAS BÄRPAJ
 
Botten:
 
100g fett
1/2 dl socker
1 ägg
2 dl glutenfrimjölblandning
1 tsk bakpulver
 
Fyllning:
 
3 dl bär
1 brk gräddfil
1 st ägg
1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
 
1. Vispa fett och socker pösigt, så att sockret löst upp sig.
2. Tillsätt ägget.
3. Blanda alla torra ingredienser och blanda i smeten.
4. Bred ut smeten i en smord pajform.
5. Bred ut bären på botten.
6. Blanda gräddfil, ägg, socker och vaniljsocker och häll på bären.
7. Grädda i 160° (i varmluftsugn) ca 30min (i vanlig ugn 180°-200°)
 
 
</div
Generally, recipes | bärpaj, glutenfritt, mammas bärpaj | |
Upp