Länge sedan sist...

Hej på er det var ganska länge sen sist, så jag tänkte nu berätta mycket som har  gjort till att jag inte hunnit blogga.

Nu i helgen var jag på Baltic junior cup till Sverige nästan vid Göteborg (jag fick vet på onsdagen att jag sku med då någon hade blivit sjuk). Vi for redan på torsdagen, missade sista timmen, fredagen och måndagen, 4timmar med en 25min paus till hamnen därifrån for vi med Viking grace och kom fram 6.30 svensk tid. Därfrån körde vi ca 2 eller 3h till ett matställe, hade en 45min paus och sedan körde vi en halv timme och hade en matshopping paus på 25min. och sedan hade vi träning.

På lördag var det långdistans och på söndag stafett. Det var kanske inte riktit min helg men annars gick det väl helt okej. På söndagen kom vi till hamnen en halv timme före båten skulle fara då vi hade fastnat i någo bilköer flera gånger men som tur är så var Sverige smart och hade sånde buss vägar😂 annars skulle vi nog ha missat båten och måsta vänta tills nästa far🙃 


För 2 veckor sen den lördagen fick min telefon någo fel, skärmen bara slocka och jag fick inte på den ens. Så vi förde den till reparering och igår fick jag den tillbaka😍 dog då dendär jag hade under tiden hade så dålig kamera!!, det är därför jag inte fick tag på någo bilder från Sverige. 
Och samtidigt som jag förde den så förde jag kameran också till posten då den skulle också på reparering då typ blixten är sönder typ.
 Så om ni har undrat då det inte kommit bilder upp så är det just därför.

Generally | |
Upp