Augustifavoriter♥ - låtar, kläder, produkter & skor

Låtar:
 
 
 
Den jag tycker mera om e En sista gång- Remix W Lignell Remix men den fanns inte på youtube så satte denna dit istället.
Klicka på länken nedan för att lyssna på En sista gång - Bacall W Lignell Remix Albin • En sista gång (Remix) på Spotify: http://open.spotify.com/track/6WdBX4sJisCvz875P9WHGE
 
Kläder:
 


Både vita och svarta tshortorna är mina absloluta favoriter just nu. De passar till allt och är så BEKVÄMA och av mycket bättre material än vad allt annat därifrån är typ. Och så kostar de ändast 5euro!
 
 


Denna tröjja från BIKBOK och var på rea och kostade 5euro i Helsingfors. Mönstret är bara såå gulligt och tröjjan så bekväm, älskar det också♥
 
 


Och så mina ganska nya Cubus Jeans som kostar 30€, dessa är en av mina absoluta favorit Jeans genom åren! De är så sjukt bekväma och riktit snygga😻PRODUKTER:Av denna summer glow body lotionen får man en riktit snygg feik bränna, jag kanske ska ta och köpa den från medium to dark nu medan jag är så här brun så kan jag ju ännu bli brunare! Men den kostar iallafall ca 5€.
Den andra och sista produkten är ett torrshsampo från märkret Girlz Only och detta kostade ändast mellan 2-3! De torrshampon jag tidigare har haft har haft antingen en vit eller en brun ton i sig och denna är typ genomskilnig så det synns liksom inte i hårbottne om du skulle ha torrshampo i håret, och så sir håret riktit rent ut iallafall mitt!


SKOR:
Dessa köpte jag ju i Helsingfors och jag bara älskar dem♥ Alltså de är så himla snygga och passar till allt! Kostade 50euro på STADIUM!!
 
 


Sista favoriten för denna månad är mina höga svarta klackar från H&M och är riktit snygga och värkligen lätt att gå i dem också! De kostade 30euro och finns i flera olika färger/mönster. 
 
| FiaSnickars, fiasnickars.webblogg.se, skönhet, tips, webblogg.se, ♥ | |
Upp